L'Orfeó Balaguerí a l'Alguer

L'Orfeó Balaguerí es va desplaçar a l'Alguer del 27 al 30 de setembre, en plena celebració de les Festes de Sant Miquel, per assistir, acompanyar i actuar en l'acte de concessió de la Ciutadania Honorària del Municipi de l'Alguer al balaguerí En Joan Sabaté i Solanes.

L'acte va tenir lloc el dia 28 de setembre al Teatro Civico de la localitat i va estar presidit pel Síndic de l'Alguer, En Marco Tedde i tota una representació de les autoritats cívico culturals, religioses i militars de la ciutat. L'acte també va comptar amb la presència de l'Alcalde de Balaguer, En Miquel Aguilà i una petita representació de la corporació municipal.

L'Orfeó Balaguerí hi va actuar, com a convidat d'honor, per a acompanyar a En Joan Sabaté en un acte tan solemne i emotiu. Entre el repertori cal destacar la sardana "Balaguer ciutat comptal" amb lletra del propi homenatjat i la peça "La Cadernera" cançó popular i d'autors algueresos que va fer emocionar el públic totalment entregat a l'actuació.

ACTE INSTITUCIONAL DE CONCESSIÓ DE LA CIUTADANIA HONORÀRIA DE L'ALGUER A EN JOAN SABATÉ I SOLANES



DE TURISME PER L'ALGUER

Entre els dos concerts que va oferir l'Orfeó Balaguerí durant la seva estada a l'Alguer, vàrem poder aprofitar per fer una mica de turisme en una ciutat tan encisadora i aprofitat els dies de festa major amb tot el seguit d'actes i actuacions que s'hi van celebrar.



En la nostra memòria quedaran les imatges d'una bella ciutat i el coratge d'un grup de persones que lluiten i defensen el trets i la identitat catalana a l'Alguer.

Si voleu conèixer quelcom més del catalans de l'Alguer podeu visitar la seva web: